adreamcatcher.blogg.se

2015-01-31
12:24:00

FOTOGRAFERINGSVÄDER!

Något jag inte märkt av under mina timmar i köket är att det faktiskt har lagt sig ett tjockt täcke med snö på marken utanför. Jag blev genast sugen på att fotografera lite bilder i eftermiddag när jag kommer hem, motiv; hästarna of course!
Men sen blev jag genast lite deprimerad också, hästarna går nämligen utan snösulor i år eftersom det finns ett medel man kan spraya direkt på sulan istället som sägs vara superbra, och billigare! Men... självklart har vi inte hunnit köpa hem en flaska än och nu under helgen går det inte eftersom att det är stängt.
Och efter vad jag har sett idag är det definitivt blötsnö vilket kommer resultera i gigantiska snökakor/snöstyltor, men sen började jag fundera lite och kom att tänka på att man kanske kan vara på ett av fälten idag - beroende på om marken har hunnit frysa till undertill eller inte. Jag vet faktiskt inte om det har varit så pass kallt tidigare i veckan så att marken är lite hård? Annars är det stor risk att hästarna trampar upp och förstör och det vill jag såklart inte.
 
Vi får se, härligt ska det åtminstone bli med lite nytt bildmaterial! :D
 
 
x