adreamcatcher.blogg.se

2015-02-28
11:00:00

LÖRDAG

Hej! I skrivande stund sitter jag på jobbkontoret och ska sätta igång med att fylla webshopen med produkter. Jag har självklart varit uppe sedan fyra imorse och bakat frukostbullar. Känner mig konstigt nog inte speciellt trött, kändes kanske som lite lyx för kroppen att 'bara' behöva gå upp klockan fyra när den fått gå upp mycket tidigare innan i veckan. Jag vaknade dessutom innan klockan ringde.
Ikväll har jag två hästar att rida - Hlín och Jörgen. Magnus får vila, eftersom vi ska ut på äventyr imorgon. Jag pratade med Tanja som har hjälpt mig leta häst och även var med första gången jag provred Magnus och tog upp att jag hade svårt med hans trav och då tyckte hon direkt att jag skulle komma på sitsträning imorgon hos henne. Haha, så det är vad morgondagen består av, men först är det jobb till klockan fyra, så det blir en lång dag imorgon.
 
Jag invigde ljuset på ridbanan igår och det var så skönt att faktiskt Se något när jag red. Väldigt glad att en lampa äntligen har kommit upp! Men Magnus är så cool, han har inte brytt sig nämnvärt de gånger vi har fått vara där nere tidigare, innan lampan kom upp. Han är nog den snällaste hästen av de tre jag har, konstigt nog. Jörgen är ju en räddhare och Hlín tycker inte heller om plötsliga rörelser och ljud.
 
Nu ska jag fortsätta. :)
 
x