adreamcatcher.blogg.se

2015-04-26
23:20:52

FULLBOKADE DAGAR

Godkväll allesammans. Klockan är på pricken 23.00 när jag skriver det här. Jag har haft fullt upp hela helgen därav inga inlägg. Ska jag börja med igår kanske? Självklart startade dagen tidigt med frukostbullar till caféet + att jag jobbade de första timmarna med att sälja. Vid tio körde jag mot Kristianstad, där det vankades 5-kamp med Ofeigurs tävlingsgrupp - och oj vad kul vi hade! Vi fick prova på en massa olika grenar, bl.a. bungy-run, tjurridning, skyttestafett m.m. Tyvärr förlorade mitt lag, tror det var mitt fel eftersom att jag var världssämst på skyttestafetten, haha. Tänkte att jag skulle glänsa där när jag fick en pilbåge i handen, men ack så fel jag kunde ha. Efteråt åkte vi till Tanja där det vankades god mat och så hade vi en trevlig stund innan vi skulle ut i ridhuset för att köra en sväng prova på smáli, vilket är när man rider en hinderbana på tid. Det är en gren som man vill ska införas på Lag-sm och i år är den alltså med på prov bland de andra grenarna. Det röda laget fick börja med att välja häst eftersom de vunnit 5-kampen och valde ett yngre skäcksto medan vi fick veteranen Jarpur.. Vid varje fel man gjorde (om man t.ex. drog ner en kon eller så vidare fick man 15 sek tillägg) och tyvärr fick mitt lag 3 sådana här tillägg vilket troligen kostade oss vinsten. Men jag ska inte hänga läpp för det, för trots att jag var sist ut och stackars Jarpur var helt slut fick jag den snabbaste tiden av alla! Bam, känn på den va! ;)
På kvällen när jag kom hem red jag Magnús nere på banan! Snart dags för kval!
 
Även den här dagen har spenderats med gänget från igår, då vi idag hade städdag på M-hof, med lite fika ett par gånger också såklart. ;)
Jag var hemma halv två och då fixade vi stallet, jag longerade Dalle med sadel på, höll lektion för Tuva på Jörgen, red Hafdís och därefter Magnús.
Resten av kvällen har spenderats med att städa! Jag har klätt min soffa med rentvättade sofföverdrag + tvättat överdragen till soffa nr 2, tagit hand om all rentvättad tvätt och vikt ihop den - vilket tog sin lilla tid eftersom hela golvet + ytterligare tvättkorgar var överbelamrade. Jag har torkat av hela badrummet, tagit hand om disk och dammsugat hela nedanvåningen. Puh. Helt slut. Nu var planen egentligen att jag skulle dammsugit ovanvåningen också men klockan har blivit så mycket så jag sparar det till imorgon, har ju inte fullt upp redan som det är.
 
Imorgon har jag morgonfodringen kl 07.00 därefter ska jag göra stallet direkt så att det är gjort, äta frukost, dammsuga + tvätta golv, träna de hästar som ska tränas (2 ska ridas, 1 longeras och 1 ska bara pysslas med.), åka till t-lilla och handla mat och lite annat, klä soffa, duscha, laga mat och sedan invänta mina vänner som kommer klockan 18.00. Ingen lugn ledig dag för mig alltså. ;)
 
Så det är väl lika bra att krypa i säng tror jag minsann och dag.
 
Vi hörs förmodligen inte imorgon, men på tisdag kanske? :)
 
x