adreamcatcher.blogg.se

2014-11-30
22:28:51

SURPRISE

Nu sitter jag här... dricker kvällens sista kopp te, och njuter av en renstädad lägenhet som luktar mumma av alla doftljus som är tända överallt. Kan livet bli bättre? Tänk om man kunde vara så effektiv, och få lika mycket gjort varje dag? Det hade varit alla tiders det.
Imorgon blir det som sagt ett besök på Ikea, möjligtvis någon annan affär också. Och jag har som vanligt en lång lista på saker jag behöver köpa. Hoppas mitt bankkonto är välfyllt för det lär behövas om jag känner mig själv rätt.
Så här på stående fot kan jag direkt punkta upp en del grejer som absolut ska följa med mig hem.
  • En stor ram till min Ed Sheeran plansch som stolt ska få pryda en av mina väggar nere i vardagsrummet.
  • Doftljus, i massor.
  • Blommor
  • Köks och badrumshanddukar.
  • Tre fotohyllor, förstår ni vad jag menar när jag skriver så? Det är smala hyllor som fästs på väggen som man sedan kan ställa ramar på.
Sen är det även möjligt att det blir lite kuddfodral, kontorsgrejer och jag är vääldigt sugen på en klädställning. Jag vill Verkligen ha en sådan för att hänga snygga klänningar och andra klädesplagg på. Mest som en dekoration, men ändå väldigt praktisk. Hm.. Vad mer då? Ska såklart kolla köksavdelningen och möbelavdelningen. Vill även kolla mattor. Och om vi ska besöka fler affärer ska jag absolut kolla efter ett 'stjärnregn', ni vet som man har i fönster nu under julen...typ... vet inte ens om det kan heta så men förhoppningsvis förstod ni allihop vad jag menade. Dessutom borde jag skaffa lite julljusstakar. Har inte en enda för att vara ärlig.
 
Åh vet ni vad? Idag när jag kom hem från träningen gick jag raka vägen upp i min garderob för att rota fram min overall, nu använde jag den aldrig idag men nu är den framplockad åtminstone. Saken är den att den låg i en stor korg och jag tänkte inte mer på det förrän jag skulle dammsuga hela garderoben ikväll och skulle lägga tillbaka grejerna som jag slängt åt sidan för att få fram overallen och får syn på en massa klädesplagg... Och där i låg Alla de klädesplagg jag varit av med i månader! Ja ända sedan overallen åkte upp där när jag flyttade över alla mina saker i början på sommaren. Speciellt har jag varit ledsen över min tröja där hästarnas namn står inbroderat, min svarta baströja som man kan ha till allting och en t-shirt med hm, *host* onedirectionhehe. dock hade jag helt glömt av just den tröjan, men då var det ju desto roligare att hitta den igen! ;)
Det här är klädesplagg jag har varit helt säker på att jag tappat bort när jag varit ute någonstans. Så jag är verkligen glad att de kommit till rätta igen. happy face.
 
Nu ser jag att klockan börjar bli mycket så det är bäst att jag avslutar här och kryper i säng så att jag kommer upp imorgon. :)
 
x